Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sulakyurt

Sulakyurt´ta her gün 500 kişiye iftar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Göreve geldiği günden itibaren başarılı çalışmalara imza atan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, her yıl olduğu gibi bu yılda geleneksel hale getirdiği iftar çadırında günlük 500 kişinin iftar yapmasını sağlıyor.

 

RAMAZAN’IN MANEVİ ATMOSFERİ

Sulakyurt Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırında her gün 500 kişiye iftar veriliyor. Ramazan Ayı’nın manevi atmosferinin en iyi şekilde yaşatıldığı ilçelerden birisi olan Sulakyurt’ta, Belediye Başkanı İsmail Bildik, her yıl olduğu gibi bu yılda geleneksel hale getirdiği iftar çadırında günlük 500 kişinin iftar yapmasını sağlıyor. İlçe meydanına kurulan çadırda incelemelerde bulunan Bildik, her yıl olduğu gibi bu yılda iftar çadırını açtıklarını ifade etti.

 

HER GÜN 500 KİŞİ İFTAR AÇIYOR

Çadırda her gün 500 kişinin iftar açtığını kaydeden Başkan Bildik, “Ramazan ayı rahmet, mağfiret, bereket ve bolluğun olduğu manevi değeri yüksek olan bir aydır. Bu ay da Müslümanlar ibadetlerinin yanında zekâtları ve fitre gibi paylaşma ve dayanışma örneği sergiliyorlar. Sulakyurt Belediyesi de sosyal bir belediyedir. Belediye olarak bu sene de iftar çadırımızı hazır hale getirdik” dedi.

 

 

YAŞLI VE HASTALARIMIZIN EVLERİNE GÖNDERİYORUZ

Bildik, “Ramazan ayı rahmet, bereket, birlik, beraberlik ve paylaşım ayıdır. Tüm hemşerilerimizi her yıl olduğu gibi bu yıl da açmış olduğumuz Ramazan çadırlarımızda soframızda bulunmaya davet ediyoruz. Sefer taslarımız hazır soframıza gelemeyen yaşlı, hasta vb. İnsanlarımızın evlerine 3 çeşit yemeği biz götürüyoruz. Bir ay boyunca günlük 500 kişilik yemeğimize katkıda bulunmak isteyenlerden desteklerini bekliyoruz, Allah razı olsun, Allah kabul etsin.” şeklinde konuştu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x