GündemKırıkkaleManşet

Emeklilere ev çalışmaları devam ediyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Zekeriya Aytekin, TOKİ tarafından emeklilere yapılacak daire çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
 
YAZILAR GÖNDERİLDİ
Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Zekeriya Aytekin yaptığı basın açıklamasında emeklilere ev projesi ile ilgili bilgiler verdi. Aytekin yaptığı açıklamada, “Başbakanlık toplu konut idaresi tarafından yaptırılması istenen toplu konutların talebi illerde Valilik kanalı ile yürütülmektedir. TÜED Kırıkkale Şubesi olarak müracaatımızı afaki olarak değil Valiliğe yaptığımız 11.08.2015 tarih ve 15 sayılı yazımızla talebimizi bir yazı ile sunduk Valilik ise bu yazımıza istinaden Kırıkkale Valiliği İl planlama ve koordinasyon müdürlüğü tarafından toplu konut idaresi başkanlığına 14.082015 tarihli bir yazı göndermiş bulunmaktadır”
 
DUYURULAR YAPILACAK
“Bahsedilen çerçeve dahilinde toplu konut idaresinin Valiliğe önereceği proğram dahilinde Derneğimizle koordinalı bir şekilde Kırıkkale çevresinde uygun arsa temini için çalışmalar yürütülecektir. TÜED Kırıkkale Şubesi olarak Emeklimize bu hizmeti bir görev olarak bilmekteyiz. Yoksa bazı Derneklerin hayali projelerle derneğe üye kayıt etmek için değil bir hizmet aşkıyla bu konunun üzerinde durmaktayız. Üyelerimizi ve üye olmayan Emeklilerimizi de bu hizmetin içine sokmaktayız. Müracaat şartı ise Emeklinin Evi olmayacak Derneğimizin üyesi olacak üye olmayan emeklilerde derneğimize üye olacaklar. TOKİ İle olan tüm gelişmeler basın yolu ile ve telefon irtibatıyla Emeklilerimize gün ve gün duyurulacaktır” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu