GündemKırıkkaleManşetSpor

Sezon Nevşehir ile başlıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bölgesel Amatör Ligde 2015-2016 Futbol sezonunu bu hafta sonu oynanacak maçlarla başlıyor. 6 grupta yer alan temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor  sezonun ilk maçında yarın Fikret Karabudak Stadyumunda Nevşehirspor’u konuk edecek. Kırmızı mavililerde hedef güçlü rakibini yenerek sezona iyi başlamak
 
HEDEF ÜÇ PUAN
Bölgesel amatör Ligde perde hafta sonu açılıyor. Yeni bir yapılanma ile lige şampiyonluk parolası ile giren temsilcimizi Türk metal Kırıkkalespor sezonun ilk maçında kendi evinde yaptığı flash transferle ile grupta iddialı olduğu belirtilen Nevşehirspor ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı mavililerde hedef sezonun ilk maçında iyi futbol oynayarak üç puan almak ve lige iyi başlamak.
 
İYİ BAŞLAMALIYIZ
Türkiye Kupası maçı sonrasında lig hazırlarını Türk Metal Sendikasına ait Büyük Ankara Otelde yaptığı kamp çalışması ile hazırlanan kırmızı mavililer kampı tamamlayarak önceki gün Kırıkkale’ye geldi. Kampın oldukça yararlı geçtiğini lige tam olarak hazır olduklarını belirten Teknik Patron Hasan Erin Şimşir Kırıkkalespor’un hedefinin şampiyonluk olduğunu bunun için hiç maç ayırmadan tüm maçları kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi. Şimşir “ Sezonunu ilk maçları her zaman zordur. Birde birbirini tanımayan takımlar için esktra dezavantajdır. Biz rakibimiz kupa maçında izlettik. Yabana atılacak bir takım olmadığını öğrendik. Kendi sahamızda oynayacağımız sezonun ilk maçını kayıpsız atlatarak ve sezona iyi başlamak istiyoruz. Sezona olumlu bir hava ile başlamak istiyoruz” dedi.
 
DESTEK OLSUNLAR
 
Teknik Patron Şimşir taraftarlardan takımlarını 90 dakika boyunca takımlarını desteklemelerini isteyerek “ Taraftarlarımız bizim on ikinci oyuncumuz. Sahada yer alan futbolculara verecekleri destekle gücümüzü güç katacaklardır. Onlardan isteğim taşkınlık yapmadan sahada yer alan almayan tüm futbolcularımızı desteklemeleri. Olumsuz bir hareket bile yapsalar alkışlamaları. Verecekleri destekle üç puan alacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.
 
 
 
SAHA: Fikret Karabudak
 
HAKEMLER: Mustafa Hakan Belder(Hakem) Hakan Erkan(1. Yardımcı Hakem) Aydın Şahin(2. Yardımcı Hakem) Muhammet Oğuzhan Öztaş(Dördüncü Hakem)
 
MUHTEMEL İLK ON BİRLER
 
KIRIKKALESPOR
Tayfun
Berkay
Yasin
Sabri
Mehmet
Veysi
Muhammet
Uğur
Ferdi
Cansın
 
NEVŞEHİR SPOR
Can
Emin
Abdullah
Yunus
Yusuf
Abdullah
Özenç
Yusuf
Anıl
Ahmet
Hasan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu