Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Emekliyi emekletmeyin

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Emeklileri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Zekeriya Aytekin, gündemden düşmeyen promosyonun Milletvekillerine verildiği gibi bir gecede ansızın emeklilere verilmesini istedi.

2016 SIKINTILI BİR YIL OLDU
Türkiye Emeklileri Derneği Şube Başkanı Aytekin, 2016 yılı sonuna gazetecilere açıklamalarda bulundu.  Başkan Aytekin “Sona geldiğimiz bu yılın anatomisini incelediğimiz zaman çok iyi geçtiğini söylememiz mümkün değil  ekonomimizle sosyal yaşantımızla sıkıntılı bir yıl olduğunu görmekteyiz. Özellikle yurdumuzun üzerine kara bir bulut gibi çöken terör olayları neticesinde asker ve polis şehitlerimizin yanı sıra vatandaşlarımızda hayatlarını kaybetmişlerdir. 2016 yılının bu kara tablosuna karşılık 2017 yılının aydınlık bir yıl olmasını dilerken Terörü lanetliyoruz ve kınıyoruz”

HER AY HARCAMA YAPTIĞIMIZ ENFLASYONDUR
“2016 yılında emeklilerimizin ekonomik durumlarının iç açıcı olduğunu söylemek mümkün değil göstermelik enflasyon rakamlarıyla yılık maaşlara zam yapılmıştır görünen odur ki 2017 yılında da aynı yöntemle zam yapılacağı görülmektedir. Biz emekliler olarak bizim enflasyonumuz her ay harcama yaptığımız enflasyondur. Hayatımızda hiç kullanmadığımız mal ve hizmetler değildir”

MAAŞLARIMIZ İYİLEŞTİRİLSİN
“2017 yılında Emeklilerin emeklememesi için maaşlarımızın iyileştirilmesini yaparken enflasyon kullandığımız mal ve hizmetler dikkate alınarak yapılması ayrıca  geçmiş yılların kayıplarının giderilmesi içinde seyyanen bir ilavenin de yapılması önem arz etmektedir.  Ayrıca gündemden düşmeyen promosyonunda Milletvekillerine verildiği gibi bir gecede ansızın Emeklilerimize de verilmesini beklemekteyiz”

TALEPLERİMİZ DİKKATE ALINSIN
“Ayrıca devletimizden taleplerimiz içerisinde sağlıkta katkı paylarının milletvekillerinde olduğu gibi kaldırılmasını arz etmekteyiz. 2017 yılında ilk etapta emekliler olarak beklentilerimizi bir özet halinde dile getirmiş bulunmaktayız bu taleplerimiz hükümetimiz tarafından dikkate alınır inancını taşıyarak hayal etmekteyiz” dedi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x