Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Asayiş

Emniyet Hırsızlara Göz Açtırmıyor

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ve Aranan Kayıp Şahıslar Büro Amirliği görevlileri tarafından Kırıkkale genelinde hırsızlık olaylarının engellenmesine ve faillerinin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar yaptı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İŞLEMLERİ DEVAM ETMEKTEDİR
Güzeltepe Mahallesinde bir ikametten hırsızlık olayını gerçekleştiren  (2) şüpheli şahıs tespit edilmesi üzerine yakalanarak gözaltına alınmış olup işlemlerinin ardından sevk edildikleri Adli makamlarca tutuklandı. Gündoğdu Mahallesinde Çarşı ve Mahalle Bekçilerin devriye görevlerini yerine getirdikleri esnada bir evin bahçesinden görevlileri görüp kaçan (2) şüpheli şahıs kovalamaca sonucu yakalanmış olup, söz konusu şüpheli şahıslar hakkında “Evden Hırsızlık Konut Dokunulmazlığının İhlali” suçu kapsamında işlem yapıldı. Aranan Kayıp Şahıslar Büro Amirliği görevlilerince hakkında Konya Ağır Ceza İlamat Masasının “Tanınmamak İçin Tedbir Alarak Hırsızlık” suçundan 4 yıl 5 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan (1) şahıs yakalanmış olup, işlemleri devam etmektedir.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x