Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Emniyet personeline plaket

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Doğa Koruma ve Milli Parklar 9. Bölge Müdürü Erdem Karaağaç, Hüseyin Kahya Parkında çok sayıda güvercinin telef olması üzerine yapılan araştırma sonucunda, kısa sürede zanlıyı yakalayarak adli mercilere teslim eden İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ve ekibine plaket verdi.

 

DUYGULANDIRDI

Karaağaç ve beraberindekiler, İl Emniyet Müdürlüğünde Çorumlu’yu ziyaret etti. Karaağaç, burada yaptığı konuşmada, Türk polisinin insana verdiği değer kadar hayvanlara da değer vermesinin kendilerini duygulandırdığını söyledi. Kısa sürede bu olayı aydınlatan Çorumlu ve ekibine teşekkür eden Karaağaç, “Ülkenin bu zor günlerinde yoğun işlerinin yanında güvercinlerin telef olması olayını araştırarak zanlının bulmasını sağlayan herkese teşekkür ediyorum.

 

172 SAAT KAMERA KAYDI

Aklı dengesi yerinde olmayan birinin bu olayı gerçekleştirmesi bizleri bir nebze olsun rahatlattı. Yoksa hiç bir Türk insanının bu vahim olayı yapacağını düşünmemiştik. Kısa sürede olayı aydınlattıkları için Müdürümüz Çorumlu ve ekibine plaket vererek teşekkür ettik.” diye konuştu. Çorumlu da olayı duyduğu anda hemen ekipleri yönlendirdiğini ve 172 saat kamera kaydı izleyerek olayın failini bulduklarını söyledi. Konuşmaların ardından Karaağaç, Emniyet Müdürü Çorumlu ve Asayiş Şube Müdürü Duraner Yay’a plaket verdi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x