Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
AsayişGündemKarakeçiliManşet

“En İyi Narkotik Polisi Anne”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Karakeçili Kaymakamlığının koordinesinde İçişleri Bakanlığı’nın “Bağımlılıkla Mücadelede En İyi Narkotik Polisi Anne” sloganıyla Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü personelince ilçede ikamet eden velilere bilgilendirme semineri yapıldı.

HABER: TAHİR ERDEM

“En İyi Narkotik Polisi Anne” – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

İç İşleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “En İyi Narkotik Polisi: Anne” projesiyle, uyuşturucuyla mücadelede annelere yönelik farkındalık ve bilinçlendirme çalışması yürütülerek, uyuşturucu kullanımının henüz başlamadan önüne geçilmesi hedefleniyor. Düzenlenen seminerde; uyuşturucu madde nedir, madde bağımlılığı nasıl anlaşılır, uyuşturucuya başlama nedenleri anlatılarak, uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde toplumsal duyarlılığın geliştirilmesi amacıyla İçişleri Bakanlığınca hayata geçirilen Uyuşturucuyla Mücadele Aplikasyonu (UYUMA) tanıtıldı. Uyuşturucu ile mücadele konusunda tüm annelerden destek istendi.

“En İyi Narkotik Polisi Anne” – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu