Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Enerji SA’nın önündeki sokak lambaları da yanmıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Dünkü gazetemizde manşet haber olarak yayımladığımız ‘Millet aya gitti, biz hala BEDAŞ ile uğraşıyoruz’ haberi üzerine gazetemize telefon ile ulaşan Fabrikalar Mahallesi sakinleri haber için hem teşekkürlerini iletti, hem de şikayetlerini sıraladı. Mahalle sakinleri Enerji Sa’nıngörevini yeterince yapmadığını, bunun ise en büyük örneğinin Enerji SA’nın kendi kapısının önündeki sokak lambalarının bile yanmadığını iddia ettiler.
 
EVLERE SAATLERCE ELEKTRİK GELMİYOR
Gazetemizde yayımladığımız haber üzerine Enerji SA’dan herhangi bir açıklama gelmezken, Fabrikalar Mahallesi sakinleri gazetemizi arayarak hem haber için teşekkür etti, hem de şikayetlerini sıraladılar. Geçtiğimiz gün tüm mahallenin elektriklerinin gittiğini, herhangi bir anons veya duyuru yapılmadığını belirten mahalle sakinleri, saatlerce elektriklerin kesik durmasından dolayı şikayetçiler. Hem sokak lambalarının yanmamasından dolayı evlerine girerken tedirgin olduklarını söyleyen mahalle sakinleri, aynı zamanda apartmanlarda da elektriklerin olmamasından dolayı evlerinden çıkamadıklarını ve giremediklerini söylediler.
 
GECELERİ İKİ KİŞİ ÇALIŞIYOR
Gazetemizin yayımladığı haber üzerine teşekkürlerini ileten mahalle sakinleri, 280 bin nüfuslu şehirde geçe elektrik kesintileri ve sorunlar için iki kişinin çalıştığını, çalışan iki kişinin ise aksamalara yetişemediğini belirttiler. Mahalle sakinleri Enerji SA’nın görevini yeterince yapmadığını, bunun ise en büyük örneğinin Enerji SA’nın kendi kapısının önündeki sokak lambalarının bile yanmadığını iddia ettiler. Yetkililerden soruna çözüm istediklerini belirten mahalle sakinleri, en kısa zaman içerisinde mağduriyetlerinin bitirilmesini ve sokak lambalarının yanmasını istediler.
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu