Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKöşe Yazıları

Bu yazdıklarım tamamen hayal ürünü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bu yazdıklarım tamamen hayal ürünü bir İRONİDİR.
Yerkürede mevcut ülkeler içinde kocaman bir ülke varmış.Bu ülke nüfusu diğer ülke insanlarını kıskandıracak kadar çokmuş.
Ülkenin çok eski bir tarihi varmış hatta efsanelerle doluymuş.Tarih sahnesine çıkışı görkemli bir isimle adlandırılırmış ancak bir zaman ülke içerisinde meydana gelen fillerin tepişmesi gibi bir tepişme olmuş, ancak olan halka olmuş ve bu tepişmenin artçıları halen bile devam ederken ,olan bu ülke insanının tarih sahnesine çıkışını anlatan efsane ye olmuş,efsane kirletilmiş.
Ülke müthiş güzel insanların yaşadığı bir ülke imiş.Ancak ülkede birde kötüler yaşarmış.Bunlar ülkenin parçalanması için yedi düvelle işbirliği yapar,ülkenin askerini-polisini şehit eder,insanlarını öldürür,şehir ve kasabalarını harabeye çevirir,milis kuvvetini kurar,yol keser kimlik kontrolü yapar,valisini kaymakamını atar,eşkıya şehitliği açar,özerklik ilan eder,vergi toplar,hendek kazar,elektrik-su faturası ödemez(bunları diğer vatandaşlar öder),belediyeleri eşkıyaların finansörlüğünü yapar üstüne üstlük birde ödüllendirilirler miş.
Elebaşıları büyük bir adada kendi gibi eşkıyalarla yaşar gününü gün edermiş.Kimisi de dağlarındaki inlerinden ülke askerine polisine kafa tutarmış.Bir kısmı da elinde saz yüzünde gülücükler saçan maske ile ülkenin meclisinde hıyanet içinde bulunurmuş.
Kimi devlet ricali ve bir kısım devlet düşmanı ülkenin bir bölgesinde üpünlü sanatçılarla ‘megri megri’ diye şarkı söyleyip içli içli ağlarken elleri ile de gözyaşlarını silerlermiş.
Bu siyasi hıyanet şebekesi tüm şürekası ile birlikte ülke yönetenlerce bir sarayda vur patlasın çal oynasın anlaşma yaparlarmış.Üstelik bu anlaşma O ülkenin kurucu Lideri ile özdeşleşmiş saraymış.
Tüm bunlar olurken ülkenin büyük bir bölümünü teşkil eden ülkesini seven insanlara da susmak,susturulmak düşermiş.
Hatta hatta bu kadar can kaybına,asker-polis şehit edilmesine rağmen yinede bir mutlu kesim varmış.Bu mutlu kesim güya söylendiğine göre şehit aileleri imiş.
O da ne;
Birgün bir muktedir çıkıp heyt ulen bende şehit olmak isterim dememiş mi!
O Şehit Aileleri ki bu feryada duyarsız kalmayıp madem öyle “hep biz mi mutlu olacağız, Allah onlara da nasip etsin, biraz da sizler özellikle idareciler mutlu olur inşaallah” diye Cenabı Allah’tan niyazda bulunurlarmış.
Ne diyelim:AMİN

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu