Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetYaşam

Engelsiz doğum günü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Etik Grup Özel Eğitim Okulu’nun düzenlediği doğum günü etkinliğine katılan İlksen Kolat çocuklarla yakından ilgilendi.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Yahşihan’da engelli öğrencilere yönelik eğitim veren Etik Grup Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yaşları 7-14 arasında bulunan 20 hafif düzeyde zihinsel engelli çocuklara doğum günü etkinliği düzenlendi.  Engelli öğrencilerin kaynaşması, onların özgüvenlerinin artırılması, sosyal gelişim ve  paylaşma duygusunun gelişmesi, okul performanslarının artırılması, özel çocuklarımızın sadece Engelliler Günü’nde değil her zaman hatırlanıldığı ve değer verildiği bilincinin oluşması amacı ile Yahşihan’da faaliyet gösteren Etik Grup Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezinde düzenlenen toplu doğum günü kutlama etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.

YOĞUN İLGİ

Etkinliğe Vali Ali Kolat’ın eşi İlksen Kolat Yahşihan Kaymakamı  A.Ferhat Özen, eşi Hamiyet Özen, İlçe Emniyet Müdürü Tamer Taş ve Eşi Nihal Taş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Yıldırım ve Etik Grup Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Eylem Mediha Ketenci, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Tüm protokol üyeleri ve Öğrenciler tarafından hazırlanan Doğum Günü pastasının mumlarının üflenmesi ve kesilmesinin ardından engelli öğrencilere hediyeler verildi. Düzenlenen doğum günü kutlama programında İlksen Kolat engelli öğrenciler ile yakından ilgilenerek, onlarla bir süre sohbet etti.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu