Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2023 Cumhurbaşkanlığı SeçimiSiyaset

Enginyurt Kırıkkalelilere Seslenerek Kılıçdaroğlu’na Destek İstedi

Bir video çekerek Kırıkkale’ye seslenen Cemal Enginyurt, ikinci tur seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bir video çekerek Kırıkkale’ye seslenen Cemal Enginyurt, ikinci tur seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istedi.

OSMAN DURMUŞUN YEĞENİNİ ŞEHİT EDENLERİ MECLİSE SOKTULAR

Videoda eski Sağlık Bakanı, Kırıkkale Milletvekili Osman Durmuş’un Yeğeni Atilla Durmuş’u Hizbullah’ın Şehit ettiğini hatırlatan Enginyurt, “Rahmetli Osman Durmuş’un yenini Şehit edenleri meclise soktular dedi. Engünyurt “Aziz Türk Milleti, Sevgili Kırıkkaleliler, 28 Mayıs’a 10 gün kaldı. Artık Türkiye kaderini belirlemek durumunda. Sürekli tehdit, hakaret diliyle millet ittifakın oy almış, oy vermiş insanlarına en ağır sözleri söyleyen bir Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan var. Sürekli terörist, zillet, illet, hain her türlü hakareti ediyorlar. Ama Kırıkkale’nin evladı Gaffar Okkan’ın koruması, Rahmetli Osman Durmuş’un yeğenini katleden hizbullahın partisi HÜDA-PAR’ı Türkiye Büyük Millet Meclisine soktular. Atatürk’e kafir diyorlar, Türk ismini kaldıracağız, Türk Bayrağını kaldıracağız, Türkiye Cumhuriyeti Devletinden adeta intikam alacağız diyorlar. Recep Tayyip Erdoğan’da bu HÜDA-PAR’a yerli ve milli diyor.” Diyerek, Hizbullah’ın 2001 yılında Şehit ettiği Gaffar Okkan ve 5 korumasını hatırlattı.

SÜRTÜK DİYENLERİN KARŞISINA ÇIKALIM

Enginyurt açıklamalarının devamında, Millet İttifakına destek isteyerek “Aziz Kırıkkaleliler, 28 Mayıs’ta açlığa, yokluğa sefalete karşı milletin yanında dik durmaya devam ediyor. Sizlerden de hassaten Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vermenizi bekliyoruz. Bu seçimlerde Kırıkkale olarak büyük bir destek verdiniz, bu desteği daha da artırmanızı bekliyoruz. Vatanını, Milletini, Devletini, Bayrağını sevenler HÜD-PAR gibi zihniyetin karşısında durmak için, kadınlara sürtük diyenlerin karşısına çıkmak için gelin kararımızı verelim, Kemal Kılıçdaroğlu’na destek olalım” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

NE OLMUŞU?

24 Ocak 2001 yılında Hizbullah Terör Örgütü, Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan ve korumaları olan Atilla Durmuş, Sabri Gün, Mehmet Seperçi, Selahattin Baysoy ile Okkan’ın özel kalem görevlisi Mehmet Kamalı’yi hain bir pusuda şehit etmişti. Şehit olan koruma görevlilerinden Atilla Durmuş, Kırıkkale Milletvekili dönemin Sağlık Bakanı Osman Durmuş’un yeğeniydi. Okkan’ın Şehit edilmesi Diyarbakırlılar başta olmak üzere bütün ülkeyi yasa boğmuş, Hizbullah Terör Örgütüne karşı bütün ülkeyi tek yürek haline getirmişti. Sonraki süreçte kurulan HÜDA-PAR’ın Hizbullah tarafından kurulduğu, Hizbullah’ın siyasi ayağını oluşturduğu iddia edilmişti.

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
5 1 vote
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x