Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2023 Cumhurbaşkanlığı SeçimiSiyaset

Halil Öztürk Erdoğan İçin Sahada

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. turu için Cumhur ittifakı adayı Erdoğan'a destek topluyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. turu için Cumhur ittifakı adayı Erdoğan’a destek topluyor.

14 Mayıs’ta gerçekleştirilen Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı genel seçimleri yapıldı. Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalması sebebiyle partilerde çalışmalar kaldığı yerden devam ediyor. Milliyetçi hareket Partisi’nden Kırıkkale Milletvekili seçilen Halil Öztürk saha çalışmalarında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek istiyor. Kırıkkale merkez ve ilçelere giderek 2. tur için oy isteyen Cumhur ittifakı vekili çalışmaları hızlandırdı. SoSyal medya hesabından bu anların fOtoğrafını paylaşan Öztürk şu notu düştü: Bugün bir yandan 14 Mayıs’ta gerçekleştirilen seçimdeki teveccühlerinden dolayı hemşehrilerimize teşekkür ederken diğer yandan da 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan 2. Tur Cumhurbaşkanlığı seçimi vesilesiyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için oy istedik. Sayın Cumhurbaşkanımız yeniden seçilinceye kadar mücadelemiz gece gündüz demeden sürecektir.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x