Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Erasmus bilgilendirme toplantısı yapıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü’nde “Erasmus + (plus) Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı” yapıldı.

PROJE SAYISI ARTMALI

Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısına, Milli Eğitim Şube Ali Kılıç, Eurodesk kurum koordinatörü Mustafa Can Hiçyılmaz, Mesleki Eğitim Projeleri Uzmanı Neslihan Uluyüz ile kurumlardan gelen temsilci ve diğer davetliler katıldı. Milli Eğitim Şube Müdürü Kılıç, yeni dönemde Erasmus’u kentte daha çok tanınır ve bilinir hale getirmek için proje başvuru sayılarının artırılması gerektiğini kaydetti. Kılıç, proje çalışmalarında girişimci olanlara Eurodesk noktası olan İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her türlü desteğin sağlanacağını söyledi.

25 BİN PROJEYE DESTEK VERİLDİ

Toplantıda Eurodesk kurum koordinatörü Hiçyılmaz da, Erasmus + (plus) ve eTwinning proje programları hakkında katılımcılara çeşitli bilgiler aktardı. Kurum koordinatörü Hiçyılmaz, “2003-2013 yılları arasında Ulusal Ajans tarafından çok sayıda proje başvurusu alındı ve yaklaşık 25 bin projeye de hibe desteği sağlandı. Ayrıca binlerce kişi de hazırlanan programlardan faydalandırıldı” dedi. Mesleki Eğitim Projeleri Uzmanı Neslihan Uluyüz ise, Leonardo da Vinci programlarında yapılan genel değişimler ile bireysel hareketlilik projeleri hakkında çeşitli bilgiler verdi. Program, katılımcılar tarafından çeşitli soruların cevaplandırılmasının ardından son buldu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu