Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Erol Ve Karaman Ailesinin Mutlu Günü

Kırıkkale’nin tanınmış simalarından Avukat Yunus Erol hayatını Esra Karaman ile birleştirdi. Mersan Düğün Salonunda gerçekleşen düğünde genç çiftlerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Nur- Yücel Karaman çiftinin kızı Esra, Gül- Yusuf Erol oğlu Yunus düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdiler.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATLIDI
Nur-Yücel Karaman  çiftinin biricik kızı Esra ile Gül- Yusuf Erol çiftinin biricik oğlu Yunus, Mersan Düğün  salonunda düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde Karaman  ve Erol aileleri konuklarını kapıda karşıladı. Kamu kurumlarının müdürleri ile sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katıldığı düğün töreninde Esra  ve Yunus  çiftinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

DOYASIYA EĞLENDİLER
Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreni yöresel müzik ziyafeti eşliğinde devam etti. Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Karaman ve Erol ailelerini yalnız bırakmazken, davetliler yöresel müzik ziyafeti eşliğinde sosyal mesafeye dikkat ederek  doyasıya eğlendiler. Daha sonra davetliler gelin ve damada evliliklerinin uzun sürmesi temennisinde bulunarak, sağlıklı mutlu ve huzurlu günler dilediler. Bizler de Kalehaber gazetesi ailesi olarak, Esra -Yunus çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x