GündemKırıkkaleManşet

Eski Hükümet Konağı yıkılmıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yeni Hükümet konağının hizmete geçmesi ile birlikte eski hükümet konağının yıkılarak Cumhuriyet meydanına katılması gündeme geldi. Kamuoyunun da merak ettiği eski Hükümet Konağı yıkılmıyor.
 
CİDDİ DESTEKLER VERDİLER
Kamu oyununda merakla beklediği eski Hükümet Konağının yıkılıp Cumhuriyet Meydanına katılması yönünde çıkan haberlere karşılık AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can açıklama yaptı. Can yaptığı açıklamada, Kırıkkale’nin İparta girdiğini belirterek, “İparta giren illerin dışında kalan biz milletvekilleri epeyce bir kahrını çektik. Saolsunlar Milletvekillerimiz Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir araziden gelen insanlar. Onların da ciddi destekleri ile Tarım Bakanı ve AB Bakanını sıkıştırırken diğer illerde bu kapsama girdi” şeklinde konuştu.
 
YILLIK 150 MİLYON
İparta girmenin ne damak olduğunu açıklayan Can, “Kırıkkale’ye her yıl Tarım ve Ziraat endüstrisi olarak söylüyorum 150 milyon tarım ve hayvancılıktan tur her şey. Şu anda valilik taşındı biliyorsunuz oraya ipartı kuruyoruz. İpart orada kurulacak, Ankara’dan destekler geçek ve bu manada siz köylüleri, çiftçileri yani hevesli olanları destekleyecek. Ben korkuyorum her yıl 150 milyon gelecek Kırıkkale’ye. Bunu kullanamazsak yazık olur. Biz bunu kurmaya çalışıyoruz. Bu ipart noktasında hepimizin desteğine ihtiyaç var” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu