Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Eski Vekil Murat Yılmazer Vefat Etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yılmazer Vefat Etti
MKE Kurumu Pirinç Sanayi A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan 22. Dönem AK Parti Kırıkkale Milletvekilli Murat Yılmazer hayata gözlerini yumdu.Ciddi ölçüde sağlık sorunu yaşayan 22. Dönem AK Parti Kırıkkale Milletvekilli Murat Yılmazer uzun süredir gördüğü tedavinin ardından bugün hayata gözlerini yumdu. Yılmazer’in hayata gözelerinin yumasının ardından siyaset ve iş dünyası Yılmazer ailesine taziyelerini illetiler.
CENAZESİ NUR CAMİİN´DEN KALDILIRILACAK
Kırıkkale siyasetinde gülen yüzü ve barışçıl tavırlarıyla alışılmış siyasetçilerin aksine önemli bir misyonu bulunan ve bunun için “Kırıkkale´nin ağabeyi” olarak bilinen Murat Yılmazer için önce TBMM´de tören düzenlenecek. Buradaki törenden sonra Yılmazer´in cenazesi Kırıkkale´ye getirilecek. Nur Camiinde Cuma Namazından sonra Yeni Mahalle Mezarlığında defnedilecek. Ovacık Mahallesindeki evinin önünde taziye çadırı kurulacak.MKE Kurumu Pirinç Sanayi A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan 22. Dönem AK Parti Kırıkkale Milletvekilli Murat Yılmazer hayata gözlerini yumdu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x