Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Aydın ailesinin mutlu günü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın ve Türkan Aydın çiftinin oğlu Gökhan ile Mihriban Cemil Bez çiftinin kızı Didem düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Renkli görüntülerin yaşandığı düğünde, genç çiftlerin mutluluğu gözlerinden okundu.
Çok sayıda davetli katıldı
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın ve Türkan Aydın çiftinin oğlu Gökhan ile Mihriban Cemil Bez çiftinin biricik kızları Didem Diva Düğün Salonunda düzenlene düğün töreniyle dünya evine girdi. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde Aydın ve Bez aileleri konuklarını kapıda karşıladı. Düğün töreninde genç çiftleri yakınları yalnız bırakmadılar.
Ömür boyu mutluluklar
Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreni yöresel müzik ziyafeti eşliğinde devam etti. Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Aydın ve Bez aileleri yalnız bırakmazken, davetliler yöresel müzik ziyafeti eşliğinde doyasıya eğlendi. Düğünlerine katılan ve düğün boyunca emeği geçen herkese teşekkür eden Atanur Aydın, son derece mutlu olduğunu söyledi. Düğüne katılan davetlilerde gelin ve damada evliliklerinin uzun sürmesi temennisinde bulunarak, sağlıklı mutlu ve huzurlu günler dilediler. Genç çiftlerin nikahını Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı kıydı. Çiftlerin nikah şahitliğini ise Vali Ali Kolat ve Ankara Emniyet Müdürü Kadri Kartal yaptı.
 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu