Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Meteoroloji Uyarıyor

Meteoroloji, yeni hafta için hava durumu tahmin raporunu paylaştı. Buna göre; pazartesi gününden cuma gününe kadar yurt genelinde yağmur bekleniyor. Ayrıca yurdun doğusunda pazartesinden cumaya kadar kar yağışı etkili olacak. İstanbul'da ise salı gününden cuma gününe kadar yağmur yağacağı tahmin ediliyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Meteoroloji, yeni hafta için hava durumu tahmin raporunu paylaştı. Buna göre; pazartesi gününden cuma gününe kadar yurt genelinde yağmur bekleniyor. Ayrıca yurdun doğusunda pazartesinden cumaya kadar kar yağışı etkili olacak. İstanbul’da ise salı gününden cuma gününe kadar yağmur yağacağı tahmin ediliyor.

69 İLDE YAĞMUR BEKLENİYOR

Salı günü Karadeniz Bölgesi’nin kıyı kesimleri hariç Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Batman, Bilecik, Burdur, Bursa, Bolu, Çanakkale, Çankırı, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Gümüşhane, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kastamonu, Kayseri, Kilis, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Sakarya, Şanlıurfa, Siirt, Sivas, Şırnak, Tekirdağ, Tunceli, Uşak, Yalova ve Yozgat’ta sağanak yağış bekleniyor. Ayrıca Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki Erzincan, Erzurum, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Ağrı, Hakkari, Van, Muş, Iğdır, Kars, Ardahan’da da kar yağışı hakim olacak.

ÇARŞAMBA GÜNÜ KARADENİZ’DE GÜNEŞ VAR

Çarşamba günü Doğu Anadolu’nun doğusu ve Doğu Karadeniz bölümü hariç Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kastamonu, Kayseri, Kilis, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mersin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Sakarya, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Tunceli, Uşak, Yalova, Yozgat ve Zonguldak’ta sağanak yağış bekleniyor.

PERŞEMBE VE CUMA GÜNÜ YURDUMUZ YAĞMURA VE KARA TESLİM

Perşembe günü Türkiye genelinde yağmur beklenirken ülkenin doğu kesimlerinde ve iç bölgelerinden kalan 20 ilde kar yağışı etkili olacak. Cuma günü ise ülkenin batı kıyıları hariç yurt genelinde kar ve yağmur bekleniyor. İstanbul’da ise salı gününden cuma gününe kadar yağmur yağacağı tahmin ediliyor.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x