Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Balans Yapı İnşaat Faaliyetleri

İnşaat, mevzuat çerçevesinde yapılan her türlü bina, yol, baraj köprü gibi yapıların gerçekleştirilmesi faaliyeti olarak tanımlanır.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İnşaat, mevzuat çerçevesinde yapılan her türlü bina, yol, baraj köprü gibi yapıların gerçekleştirilmesi faaliyeti olarak tanımlanır.

İnşaat Faaliyetleri Nelerdir?

İnşaat işleri denince ilk akla gelen hizmetler bina yapı işleridir. Oysaki inşaat işleri betonarme, çelik yapılar, ahşap yapılar tamamını kapsamakla birlikte baraj gölet santral hidroelektrik santral yol yapımları, arazi toplulaştırmaya kadar ileri uzmanlık ve donanım gerektiren işlerde inşaat kapsamında değerlendirilir. Bu noktada ileri uzmanlık gerektiren işlerde Balans yapı sahip olduğu yüksek teknolojiye sahip makine ve ekipmanlarla bu sektörde hizmet veriyor.

İnşaat İşlerinde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar Nelerdir?

İnşaat işleri kendi içinde birçok ayrı kalemde değerlendirilecek bütün işlerin birbiriyle uyumlu çalışmasını gerektiren mühendislik hizmetidir. Çok karmaşık yapıyı kontrol ve organize etmek ancak genç ve dinamik kadro ve geniş makine ekipman varlığına sahip olmakla sağlanabilir. Yüksek teknoloji gerektiren her türlü inşaat işlerinde, Balans inşaat bu sektörde yeterliliği olan firmalar arasında öncü firma olarak faaliyetini gösteriyor.

İnşaat İşlerinde Yasal Düzenlemeler Nelerdir?

Yapım işleri mevzuat çerçevesinde ilgili kurumlardan alınan izinleri ile başlayıp, tamamlandıktan sonra da yine ilgili kurumlara başvuru yapılarak uygunluk kontrolü sağlandıktan sonra hizmete sunuluyor. İnşaat işlerine ilişkin yapılacak her türlü ihale işlemleri, yapı kayıt belgesinin alınması, inşaat işlerinin tamamlanmasından sonra muayene kabul işleri, yapı denetim gibi yasal düzenlemeler inşaat işlerinin tamamında yer almaktadır.

Kaynak: https://balansyapi.com/

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x