Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Delice

Delice Belediye Başkanı mal varlığını açıkladı

AK Parti'den Delice belediye başkanlığına seçilen Avukat Yılmaz Uyan sosyal medya üzerinden mal varlığını kamuoyuna açıkladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti’den Delice belediye başkanlığına seçilen Avukat Yılmaz Uyan sosyal medya üzerinden mal varlığını kamuoyuna açıkladı ve başkan her yıl mal varlığını açıklamaya devam edeceğini söyledi. Aynı duyarlılığı diğer başkanlardan ve belediye meclis üyelerinden beklediğini vurguladı.

Malvarlığım E-devlet ekran çıktılarından anlaşılacağı üzere Kırıkkale Yahşihanda bir adet daire, 2012 model Honda Cıvıc araba ile 382.500 TL nakit paradan ibarettir.Eşim Elif Uyan ise Hemşire olarak çalışmakta olup borcu devam eden sadece 16 taksiti ödenmiş Delice 2. Etap TOKI de dairesi ve bir adet 2023 model Opel marka aracı bulunmaktadır.Ayrıca her yıl mal varlığımı açıklayacağım.Kamuoyuna saygı ile duyurulur. Aynı davranışı seçildiği tarihte sahip olduğu malvarlığı ile dönemi bittiği tarihteki malvarlığını açıklayabilen belediye başkan ve meclis üyelerinden de beklemekteyiz.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x