Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2019 Belediye Seçimleri

Yerel Seçimlerde Belediye Başkanı Adayınız Kim Olmalı?

Kırıkkale'mizin ilk haber sitesi Haber71.Net gündemi belirlemeye devam ediyor. Bir kaç gün önce başlatmış olduğumuz "Kırıkkale Belediye Başkanı ve İlçe Belediye Başkanlarından memnun musunuz?" anketinin ardından normalde 2019 yapılması gereken Yerel Seçimlerin erkene alınması gündemde olması sebebi ile Kırıkkale il merkezi olmak üzere ilçelerimizde ve beldelerimiz ile ilgili  "Belediye Başkanı olarak kimi görmek istersiniz?" anketlerimizi bugün itibari ile Kırıkkale'nin ilk haber sitesi Haber71.Net olarak başlatmış bulunmaktayız.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’mizin ilk haber sitesi Haber71.Net gündemi belirlemeye devam ediyor. Bir kaç gün önce başlatmış olduğumuz “Kırıkkale Belediye Başkanı ve İlçe Belediye Başkanlarından memnun musunuz?” anketinin ardından normalde 2019 yapılması gereken Yerel Seçimlerin erkene alınması gündemde olması sebebi ile Kırıkkale il merkezi olmak üzere ilçelerimizde ve beldelerimiz ile ilgili  “Belediye Başkanı olarak kimi görmek istersiniz?” anketlerimizi bugün itibari ile Kırıkkale’nin ilk haber sitesi Haber71.Net olarak başlatmış bulunmaktayız.

Anketimizde il, ilçe ve belde belediye başkanlarının her bir anketinde 3 adaya oy verme imkanına sahipsiniz. Dolayısıyla gönlünüzden geçen aday profili olarak anket sizi sadece 1 aday üzerinde yoğunlaşmasını engellemektedir. Bu bahisle anketlerde oy kullanırken maksimum 3 adaya oy verme imkanın sahipsiniz.

Anketimize oy kullanmak isteyen Kırıkkaleliler, haber sitemiz bulunan anketimize oy verebilirler.

Ankette yer almasını istediğiniz aday adaylarını, görüş ve önerilerinizi 0532 576 0804 no’lu telefon numarasını arayarak iletebilirsiniz.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
15 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
mehmet
mehmet
26 Ekim 2018 17:31

Bence kırıkkale belediye başkanı Bahattin Akyön olmalı kendisi kırıkkaleye belediye baskanı olmadanda hizmet getiren bir insan kendisi zaten bürokrat ve belediyeciliği bilen hizmetleriyle konusulmuş gerçek bir kırıkkaleli

Aydın
Aydın
22 Ekim 2018 15:32

MEVCUT BAŞKANDAN MEMNUNUZ DURMAK YOK YOLA DEVAM

Kırıkkale
Kırıkkale
26 Eylül 2018 10:37

Kırıkkale Belediye Başkanı YASİN TAŞ

iyi olan kazansın
iyi olan kazansın
26 Eylül 2018 09:10

Yasin Taş Kazanır. parti önemli değil çalışkan adam bu işi de iyi biliyor

iyi olan kazansın
iyi olan kazansın
26 Eylül 2018 09:09

yasin taş parti farketmez

tarafsız
tarafsız
21 Eylül 2018 03:03

Ankete tıklanılmıyor site açılmıyor ama bana sorarsanız mevcut ak parti belediye başkan adayını değiştirmeli çünkü ivezden oturamadık yazın ve asfalt yok köy havasını atamadı başkan yalan vaadler verdi bana göre meydana katlı otopark vs o yüzden yapamayacagın şeyleri vaat etmiyecektin o yüzden saygılı olmamalı

kırıkkale
kırıkkale
18 Eylül 2018 01:06

Ak parti Mehmet SAYGILI ile kazanır…Diğerleri tutmaz….Millet zaten kızgın Mehmet Saygılı aday olmazsa heleki nefret edilen (Nuh-demir-çaykara-güloğlu-güleç-babayiğit-zerenay gibi)kişiler aday olursa sandığa gömülmeyi gerçekten hak etmişler demektir.Arkadaşlar bu seçim yeter demenin zamanıdır

mehmet
mehmet
Reply to  kırıkkale
26 Ekim 2018 17:38

saygılı verdiği hiç bir vaati yerine getirmedi… olması gereken kişi Bahattin Akyöndür..

Harun demir
Harun demir
16 Eylül 2018 23:59

Kırıkkalemiz için en doğru tercih Bayram Salim BOZDEMİR Olmasıdır.

Bilir
Bilir
13 Eylül 2018 18:42

SULALYURT tamamen algi uzerine kurulu. Belediye boya ciladan baska birtane is yapmadi 5 yilda. Ancak gazetelere yalan haber ile avutuyor insanlari. Gazeteye mansetkere bakin nerde asfalt yol bakim evi kaymamakamlik futbol sahasi ve birsuru soz hic biri ortada yok. Ismail bildik bitik gorecek secimlerde bunu halko kandirmak ne.

Ada Mardin
Ada Mardin
Reply to  Bilir
1 Ekim 2018 00:44

Sulakyurt’lu değilim, Sulakyurt’lunun gitmediği yerde uzun süre görev yaptım. Tarihinde görmediği hizmeti bu dönem gördü. Yorumunuz taraflı ve tamamen yanlış. Bence Sulakyurt’a bu kadar düşman olmamalısınız.

ziyaretci
ziyaretci
Reply to  Bilir
8 Kasım 2018 20:16

yapılan hizmet gözüne dursun demekki sulakyurta hayinligin var yapılanhizmeti göremiyon gözüne gözlük al

Veremem
Veremem
13 Eylül 2018 11:48

Turgut Özdem En İyi Belediye Başkanıdır. Devam Etmesini Dilerim.

Başa dön tuşu
15
0
Would love your thoughts, please comment.x