Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Erzincan modeli Bakır İşlemeciliği

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İŞKUR ile HEM ortaklaşa düzenlenen Erzincan modeli Bakır İşlemeciliği kursuna katılan kursiyerlere eğitimleri verilmeye devam ediyor.

 

40 KURSİYER

İŞKUR ile HEM ortaklaşa düzenlenen Erzincan modeli Bakır İşlemeciliği kursu hakkında açıklama yapan İŞKUR İl Müdürü Arif Ay, “İl Müdürlüğümüz ile Kırıkkale HEM ile ortaklaşa düzenlenen Erzincan modeli bakır işlemeciliği kursu için başvuruda bulunan 40 adaydan 20 kadın kursiyerin seçmesi, Çalışma ve İş Kurumu Kırıkkale İl Müdürlüğü Hizmet Binasında yapılıyor”

 

İŞKUR KARŞILAYACAK

etti: Bakır işlemeciliği mesleği sayesinde işi olmayan kişilere bir meslek kazandırmak ve onların da üretime katılmalarını sağlamak istiyoruz. Ayrıca kişilerin iş ve meslek sahibi olmalarını ve gelir elde etmelerine katkı sağlayarak kentte yeni bir iş ve istihdam alanı oluşturmanın yanı sıra bu alanda usta eğiticilerin yetiştirilmesi de amaçlanmaktadır.” Fiili 90 gün sürecek kurs boyunca günlük 35 TL kursiyerlerin cep harçlıkları ile İş ve Meslek Hastalıkları Sigorta Priminin İŞKUR tarafından karşılanacağını söyledi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x