Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Kılıçdaroğlu Kırıkkkale’ye Geliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin düşük oy aldığı illerde oylarını artırmak için hazırlıklara başladı, 24 ilde ziyaretler gerçekleştirecek. Kılıçdaroğlu'nun ziyaret edeceği iller arasında Kırıkkale’de var.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin düşük oy aldığı illerde oylarını artırmak için hazırlıklara başladı, 24 ilde ziyaretler gerçekleştirecek. Kılıçdaroğlu’nun ziyaret edeceği iller arasında Kırıkkale’de var.

CHP’YE NEDEN OY VERMİYORSUNUZ?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin düşük oy aldığı 24 ilde oylarını artırmak için hazırlıklara başladı. Kılıçdaroğlu, o illere daha önce iki kez milletvekillerini gönderdi ve rapor hazırlattı. Kılıçdaroğlu’nun yaklaşık bir yılda tamamlanması beklenen programı Aksaray’da başladı. Kılıçdaroğlu, kendisini ‘milliyetçi-muhafazakâr’ olarak tanımlayan kesimlerle ‘dar kapsamlı’ toplantılarda bir araya gelmeyi ve neden CHP’ye oy vermediklerini sormayı planlıyor.

KIRIKKALE DE LİSTEDE

Kılıçdaroğlu’nun düşük oyları artırma yönünde ziyaret edeceği iller arasında Kırıkkale’de yer alıyor. Kılıçdaroğlu’nun pandemi şartlarında herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması durumunda Mart ayının son haftası Kırıkkale’ye geleceği, vatandaş ve esnaf buluşmaları gerçekleştireceği öğrenildi.  Kılıçdaroğlu’nun ziyaret edeceği iller şöyle; Aksaray, Adıyaman, Bayburt, Çankırı, Çorum, Düzce, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Gümüşhane, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kilis, Konya, Nevşehir, Osmaniye, Rize, Şanlıurfa, Trabzon, Uşak, Yozgat.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x