Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Gürler Şehit Mustafa Sağlam İlkokulu Projelerini Tamamladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gürler Şehit Mustafa Sağlam İlkokulu öğrencileri (Can Kardeşim) My Own Library (Benim Kütüphanem), Fun Math (Eğlenceli Matematik) ve My Plan@ adlı eTwinning projelerindeki çalışmalarını tamamladılar.

HABER: YAKUP ÖZCAN 

Gürler Şehit Mustafa Sağlam İlkokulu Okul Müdürü Ali Varışlı proje hakkında bilgiler vererek “Turkey(10), Azerbaijan(2), Georgia(2), Greece(1), Jordan(1), Albania(1), Romania(1) olmak üzere 18 ortakla birlikte yürütülen , eğlenceli etkinliklerle matematiği daha kolay öğrenmeyi amaçladığımız bir matematik projesidir. Bu projemizde amacımız okul öncesi öğrencileri ile birinci sınıf öğrencileri arasındaki eğitimsel, sosyal ve kültürel bağlantıyı sağlamak ve okul öncesi öğrencilerinin birinci sınıfa uyum ve kaynaşmasını sağlamaktır. Türkiye(7), Romanya(6) olmak üzere 13 proje ortağının bulunduğu Uluslararası bir projedir.

Turkey(10), Romania(4), Lithuania(2), Serbia(1) olmak üzere 17 proje ortağının olduğu Uluslararası bir projedir. Küçük yaşta kazanılan alışkanlıkların daha sağlam ve kalıcı olduğu kabul edilen bir gerçektir. Yeni fikirlere sahip olmak, hayal gücünü geliştirmek, yaratıcılığı çeşitlendirmek, farklı bakış açıları kazanmak kitap okumanın sonucudur. Bu projemizde amacımız öğrencilerimize kitap sevgisini benimsetmektir. Türkiye(10), Hırvatistan(8), Romanya(3), Sırbistan(3), Yunanistan(1), İspanya(1), Kuzey Makedonya(1), Letonya(1), Arnavutluk(1) 29 proje ortağının çalıştığı Uluslararası bir projedir. Projemizin amacı Dünyamızı sevelim ve korumak için neler yapabiliriz. Ayrıca çevre, su ve hava kirliliğine dikkat çekmektir” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu