Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

İmirli’de pilav şenliği

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin Delice ilçesine bağlı İmirli köyünde geleneksel hale getirilen pilav şenliği büyük ilgi gördü. Kaymakamı Nevzat Karkacı, İmirli Köyü Kültür; Eğitim ve Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen ’13.Pilav Şenliği’ne katıldı.

 

YÖRESEL OYUNLARLA DEVAM ETTİ

Şenliğe Kaymakamla birlikte Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, İlçe Jandarma Komutanı, Daire Amirleri, Kırıkkale Dernekler Federasyon Başkanı Cemal Sertkaya, çevre köy muhtarları ve dernek yöneticileri ve üyeleri ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Program konuşmalar, yemek ikramı, çeşitli yarışmalar ve yöresel oyunlarla devam etti.

 

HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Program Derneğin hediye çekilişinin ardından sona erdi. Kaymakam Nevzat Karkacı yaptığı açıklamada, “Bugün burada katıldığımızın pilav şenliğimizin 13’üncüsünü düzenliyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu şenlik, bu gelenek ilerleyen senelerde de devam edecek” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x