Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

İş adamları hükümetin kurulmasını istiyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TSO YÖNETİMİ, MİLLETVEKİLLERİ KÖKSAL VE CAN’I ZİYARET EDEREK, İŞ ADAMLARININ İSTEKLERİNİ İLETTİLER
Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Türkiye Büyük Millet Meclisinde AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan can’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
 
HAYIRLI OLSUN
Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Gök, Meclis Başkanı Bekir Şahin, Meclis Başkan Yardımcısı Halim Güngör, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şerafettin Acar, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Karışmaz ve Mehmet İlhan Zengin, Meclis üyeleri Orhan Karaca, Kemal Soyalp,Ömer Karabekir, Aydın Önder, Emre Baştuğ, Rasim Ölmez, Cemalettin Akdoğan ve Genel Sekreter Ahmet Şerbetcioğlu TBMM’de AK Partisi Kırıkkale Milletvekilimiz Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can’ı ziyaret ederek görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.
 
HÜKÜMET KURULSUN İSTİYORUZ
Ziyarette Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Gök yaptıkları çalışmalardan bahsetti. Gök ildeki tüm iş adamlarının ortak isteğinin tüm iş adamları gibi hükümetin kurulması olduğunu belirtiler. Siyasi belirsizliğin devam ettiği dönemde en çok etkilenen kesimin iş veren kesimi olduğunu belirttiler. Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can’da AK parti olarak bir koalisyon hükümetin kurulması için çaba gösterdiklerini ülke için siyasi istikrardan yana olduklarını belirtiler. Milletvekilleri ayrıca son günlerdeki teröre yönelik operasyonlarını aralıksız devam edeceğini bu belirttiler.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu