Genel

ASKON KIRIKKALE ŞUBESİNE ÖDÜL VERİLDİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Merkez tarafından düzenlenen törende ASKON Kırıkkale Şubesine, “üstün hizmet ödülü” ne layık görüldü. Ödülü alan Savaş Geyik “Göreve geldiğimiz günden itibaren gösterdiğimiz çabanın en değerli ödülünü aldık” dedi.

HABER: YELİZ ERDEM

 

PRESTİJLİ ÖDÜLÜ ALMAYA HAK KAZANDI

İstanbul’da düzenlenen ASKON 12. Dönem 2. Başkanlar Toplantısı sırasında Savaş Geyik’e verilen ödül, ASKON Kırıkkale’nin şehre katkıları, sektörel gayretleri ve üye ilişkilerinde gösterdiği performansına göre değerlendirildi. Savaş Geyik, ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın’dan aldığı ödülle ilgili şunları söyledi: “Göreve geldiğimiz günden itibaren gösterdiğimiz çabanın en değerli ödülünü aldık. Önümüzdeki dönemde de çalışmalarımızı aynı gayretle sürdüreceğiz. ASKON’umuzu ve işadamlarımızı yarınlara çok güçlü bir şekilde taşıyacak planlarımızdan ödün vermeden çalışacağız. Bu vesileyle, her türlü adımımızda emeği geçen ASKON Kırıkkale ailemize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. ASKON Kırıkkale Şubesi, şehrin gelişimine katkıda bulunma, sektörel çalışmalara liderlik etme ve üye ilişkilerini güçlendirmekteki başarısıyla tanınan bir kurum olarak bu prestijli ödülü almaya hak kazandı. Savaş Geyik’in liderliğindeki şube, gelecekteki projeleriyle iş dünyasına olumlu katkılar sunmayı sürdürmeyi hedeflemektedir.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu