Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiManşet

MUSİAD’da Kaplan Dönemi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kırıkkale Şubesi’nin 3. Olağan Genel Kongresi yapıldı. Tek liste halinde gidilen kongrede, Mustafa Kaplan MÜSİAD Şube Başkanı seçildi.

BİRLİKTE ÇALIŞMALAR YAPTIK
MÜSİAD Kırıkkale şubesinde gerçekleştirilen kongreye, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, STK başkanları katıldı. Açılış konuşmalarının ardından kürsüye çıkan MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanı Haşim Baloğlu, görev süresince her zaman üyeler ile birlikte çalışmalar yaptıklarını belirtti. Baloğlu, “Kırıkkale MÜSİAD ailesinin büyümesi için her zaman çalışmalar yaptık. Gerek Kırıkkale belediyesi gerekse kamu kurum ve kuruluşları ile ortak çalışmalara imza attık.” dedi.

ÇITAYI YÜKSELTECEĞİNE EMİNİM
Baloğlu’nun konuşmasının ardından ise Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “ Görev süresince başarılı işlere imza atan MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanı Haşim Baloğlu’nu tebrik ediyorum.  Haşim Baloğlu üyelerinin rahatlığı için gece gündüz çalışmalar yaptı. Bazı çalışmalarında ise bizlerde destek verdik yeni seçilen Mustafa Kaplan kardeşimizin bu çıtayı yükselteceğine eminim “ diye konuştu.

GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ
MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanlığı görevine Seçilen Mustafa Kaplan ise tüm üyelere teşekkür etti. Kaplan yaptığı konuşmada, “ Kırıkkale’miz için elimizden geleni yapacağız Haşim Başkandan aldığımız bu görevi kendilerinin tecrübesinden de yararlanarak inşallah güzel çalışmalar yapacağız. Bizleri bu göreve laik gören herkese teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kulandı.  Konuşmaların ardından ise yapılan oylama ile birlikte Mustafa Kaplan MÜSİAD Kırıkkale şube başkanı olarak seçildi

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x