Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Kırıkkale CHP İktidarıyla refaha kavuşacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık basın açıklaması yaparak, MKE’nin AK Parti döneminde kapatılacak duruma geldiğini söyledi.

 

HALKIMIZA GÜVENİYORUZ

Yaptığı basın açıklamasında MKE’nin durumunu ele alan Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, “Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale’de ve Türkiye’de 13 yıllık zulüm iktidarına son verecek. AKP iktidarı Kırıkkale’de ve genelde 13 yıldır Kırıkkale’yi yönetiyorlar. Vatandaşlarımıza ne verdiler? MKE Kurumu Kapanacak Duruma geldi. Kırıkkale de kendi yandaşlarına rant Kırıkkale esnafımız Dükkanlarını kapatma noktasına geldi. İnşallah bu seçim de rantçılar 1 Kasım seçimlerinde sandığa gömülecekler. Türkiye ve Kırıkkale CHP İktidarında Huzura ve refaha kavuşacaklar. Emekli şehrimiz CHP iktidarın da tekrar üreten Cumhuriyet şehri konumuna gelecek. MKE Kurumu canlanacak. Rantçılar İhaleciler kemdi iktidarını kendine menfaat sayanlar 1 Kasım da Sandığa gömülecek. Gelin oy verin gitsinler. Türkiye ve Kırıkkale huzuru kavuşsun kazanan kardeşlik olsun. Halkımıza güveniyoruz CHP ye güveniyoruz. Adaylarımıza güveniyoruz”

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu