Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2023 Milletvekilliği SeçimleriSiyaset

Zafer İnananların Olacak

CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık tarafından basın bildirisi yayınlandı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık tarafından basın bildirisi yayınlandı.

TEŞEKKÜR EDERİM

CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık tarafından basın bildirisi yayınlandı. Kızık’ın imzasıyla yayınlanan bildiride, “Seçimler demokrasinin bayramıdır. 14 Mayıs’ta ülkece sandığa gittik ve oyumuzu kullandık. Kırıkkale’de Cumhuriyet Halk Partisine halkımız büyük teveccüh gösterdiler. Rekor bir oy alarak Sayın Ahmet Önal yeniden milletvekili seçildi. Gönlümüz birinci olup en az iki milletvekili çıkartmaktan yanaydı ancak halkımız buna karar verdi. Yahşihan’da, Hacılar’da, Ovacık Mahallesinde ve birçok köyde birinci parti çıktı. Bize oy atan atmayan bütün hemşehrilerime teşekkür ederim. Doğru yolda olduğumuzu tescil ettiler, bu yolda daha iyi işler yaparak, bizlere daha çok destek olacaklarını gösterdiler.” Dedi.

ZAFERE İNANIYORUZ

Kızık açıklamalarının devamında Kemal Kılıçdaroğlu’nun ikinci turda Cumhurbaşkanı seçileceğine inandıklarını ifade ederek “Cumhurbaşkanlığında halkımız ikinci turu uygun gördü. Biz ikinci turda zafere inanıyoruz, zaferin inanların olacağına inanıyoruz. Hiçbir şekilde ara vermeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bütün kadrolarımızla sahada olacağız. 28 Mayıs’ta iktidar değişecek Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olacak. 13 gün kısa bir süre, bütün üyelerimizin ve bütün seçmenlerimizin desteğine ihtiyacımız var. Her biri 14 Mayıs’ta Kılıçdaroğlu’na oy vermemiş bir kişiyi ikna ederse seçimi kazanmama şansımız yok.” İfadelerini kullandı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x