Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Kırıkkale Şehitler İçin Tek Yürek

Suriye'nin İdlib kentinde rejimin hain saldırısı sonucunda şehit düşen 34 Mehmetçiğimiz anmak için şehitler diyarı Kırıkkale’de bir araya gelen vatandaşlar hep bir ağızdan ‘Kanımız canımız Mehmetçiğe feda olsun’ diye haykırdı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Suriye’nin İdlib kentinde rejimin hain saldırısı sonucunda şehit düşen 34 Mehmetçiğimiz anmak için şehitler diyarı Kırıkkale’de bir araya gelen vatandaşlar hep bir ağızdan ‘Kanımız canımız Mehmetçiğe feda olsun’ diye haykırdı.

Bir kısım vatandaş yürüyüş yaparken, diğer taraftan bazı vatandaşlarda ay-yıldızlı bayraklarla süsledikleri araçlarla konvoy oluşturdu.

ŞEHİTLERE SAYGI, MEHMETÇİĞE DESTEK

Şehitler diyarı Kırıkkale İdlib şehitlerini bağrına bastı. 34 şehidimiz, ülkenin dört bir yanında son yolculuğuna uğurlanırken, Kırıkkale’den de şehitlere saygı ve dua, Mehmetçiğe destek yürüyüşü yapıldı. Akşam saatlerinde ellerinde Ay-Yıldızlı bayraklarla Cumhuriyet Meydanında toplanan Kırıkkaleliler bir taraftan araçlarıyla konvoy oluşturdu, diğer taraftan yürüyüş yaptı. Daha sonra Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan ve şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunan Kırıkkaleliler, şehitlere dua edip, İstiklal Marşı okudu.

ARAÇLARIYLA KONVOY OLUŞTURDULAR

Yaklaşık 100 araçla konvoy oluşturan Kırıkkaleliler, Türk bayraklarıyla donattıkları otomobilleriyle şehir merkezinde tur attı. Ardından tekrar Cumhuriyet Meydanı’na gelen Kırıkkaleliler, dev Türk bayrağı açarak İstiklal Marşı’nı okudu. Yürüyüşte bir genç ‘Kanımız canımız Mehmetçiğe feda olsun’ yazılı pankart açtı. ‘Şehitler ölmez, vatan bölünmez’ sloganları atan Kırıkkaleliler, daha sonra alandan olaysız bir şekilde ayrıldı.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x