Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Keskin

Şehidimiz Emre Güngör Dualarla Anıldı

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Şehit Emre Güngör için ailesi tarafından düzenlenen Mevlit proğramına katıldı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin ilçesi Armutlu köyünde düzenlenen Mevlit programı, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İl Müftüsü Şahin Yıldırım’ın duasıyla başladı.

Şehit Emre Güngör’ün babası Cebrail Güngör’e taziye dileklerini ileten ve şehit yakınları ile tek tek ilgilenerek onlarla sohbet eden Vali Sezer “ Şehidimiz Emre Güngör’e ve bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Tüm şehitlerimize minnettarız, müteşekkiriz. Allah onlardan razı olsun, bizleri de onların ruhaniyetlerine sahip çıkan, emanetine sahip çıkanlardan eylesin ” ifadelerini kullandı.
Mevlit programına Vali Yunus Sezer’in yanı sıra Mühimmat ve Garnizon Komutan Vekili Bakım Alb.Ali Güneş, Keskin Kaymakamı Muammer Köken, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, İl Müftüsü Şahin Yıldırım, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Yakup Yeşilırmak, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rifat Öcal, şehit yakınları, kurum müdürleri ve diğer davetliler katıldı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x