Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Koronavirüs

Maskesiz Gezen Gençlere 6300 Tl Ceza

Kırıkkale'de koronavirüs ile mücadele kapsamında yapılan denetimler esnasında maskesiz 2 genç toplamda 6 bin 300 lira ceza yedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de koronavirüs ile mücadele kapsamında yapılan denetimler esnasında maskesiz 2 genç toplamda 6 bin 300 lira ceza yedi. ceza yedi.

HARBİDEN MASKEM YOK 

Kırıkkale’de koronavirüse yakalananların sayısının son iki haftada yüzde yüze yakın artış göstermesi denetimlerin artmasına neden oldu. Gerek işyerleri gerekse de cadde üzerinde denetim yapan ekipler, maske takmayan vatandaşlara cezai işlem uyguluyorlar.  Cumhuriyet Caddesi üzerinde yapılan denetimler esnasında iki genç, maskesiz bir şekilde ekiplere yakalandılar. Gençlerden biri cebinden çıkardığı maskeyi takarken, diğeri ‘harbiden maskem yok’ savunmasında bulundu. Denetim ekipleri gence eczaneden maske alması uyarısını yaptıktan sonra her iki gence de toplamda 6 bin 300 lira idare para cezası kesti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x