Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Mardin’e 2 Sporcu Gönderildi

23-25 Eylül 2022 tarihleri arasında Kırıkkale'de düzenlenen ve 37 ilden 45 Takımın 430 sporcu ile katıldığı Türkiye Şampiyonası 7.Etap Puanlı Yol Yarışlarının organizasyonunun başarılı bir şekilde tamamlanmasının ardından Kırıkkale Valiliği himayesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü çatısı altında bisiklet branşında faaliyetlere başlanıldı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

23-25 Eylül 2022 tarihleri arasında Kırıkkale’de düzenlenen ve 37 ilden 45 Takımın 430 sporcu ile katıldığı Türkiye Şampiyonası 7.Etap Puanlı Yol Yarışlarının organizasyonunun başarılı bir şekilde tamamlanmasının ardından Kırıkkale Valiliği himayesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü çatısı altında bisiklet branşında faaliyetlere başlanıldı.

BAŞARILAR DİLEDİ

Türkiye Bisiklet Federasyonu 2022 yılı faaliyet takviminde yer alan ” 1. Mardin DARA ANTİK KENTİ MTB CUP XCO ” 22/23 Ekim 2022  tarihinde  Mardin  ilinde  yapılacak  olan söz konusu yarışa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü Bisiklet takımı 2 sporcu ve 1 antrenör ile katılım sağlayarak İlimizi en iyi şekilde temsil edecek. Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş müsabakaya katılacak sporcularımızı Mardin’e uğurlayarak başarılar diledi

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x