Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Milli Görüş adayları destek istedi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milli Görüş adayları destek istedi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriMilli Görüş adayları destek istedi
SP-BBP ittifakı milletvekili adayları Faruk Vurgun,Emine Köksal ve Ramazan Gözalan saha çalışmaları kapsamında Atatürk Bulvarı esnafını ziyaret ederek destek istedi.

Esnaf ekonominin can damarı
Seçim ziyaretleri çerçevesinde, şehrimizin en büyük caddelerinden olan Atatürk Bulvarı esnafını ziyaret ederek esnaflarımızla birebir görüşen Milli İttifak Saadet Partisi milletvekili adayları esnafın dertlerini dinledi. Saadet Partisi Kırıkkale milletvekili adayı Vurgun ,esnafın işinin iyice zorlaştığına dikkat çekerek, bir kısım esnafımızın işyerini zar zor ayakta tutmaya çalıştığına vurgu yaparak,” Toplumsal varlığımızın belkemiği olan ve helâl kazanç için bütün sermayesini ve emeğini seferber edip gece gündüz çalışan esnaf ve sanatkârlarımız, ekonomimizin can damarlarıdır” dedi.

Milli Görüş adayları destek istedi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriKaynakları ranta değil, üretime yönlenecek
Vurgun devamla, “Esnafın  haklarını  koruyacak olan biziz. Bu konuda mutlaka yeni düzenlemeler yaparak esnaf ve sanatkârlarımızı rahatlatacağız. Esnaf ve Sanatkârlar ile KOBİ’lere Koordinasyon ve Planlama Merkezleri ile çözüm ortağı olacağız. Ülke kaynaklarını ranta değil, üretime yönlendireceğiz. Esnafımızı korumak ve geliştirmek için gerekli tüm tedbirleri hiç vakit kaybetmeden alacağız. KOBİ’lerin karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri bizzat KOBİ’lerle birlikte takip edilecektir. Esnafımız ve KOBİ’ler için Ticaret ve Sanayi Odalarının daha etkin ve verimli projeler üretmesini teşvik edeceğiz; Koordinasyon ve Planlama Merkezleri oluşturarak verimli, etkili yatırım ve üretim modelleri geliştireceğiz” açıklamasını yaptı.

Müdürlüklere ziyaret
Bulvar esnaflarının ziyaretinin ardından Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nü ziyaret eden adayları, İl Müdürü Zühtü Bozdemir’i makamında ağırladı. İl Müdürü Bozdemir ve İttifak adayları karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette İl Müdürü Zühtü Bozdemir, milletvekili adaylarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün ardından Ticaret İl Müdürlüğü’nü ziyaret eden adayları  Fahrettin Özata karşıladı. Saadet Partili adaylar 7 Haziran seçimlerinde Saadet Partisi olarak meclise gireceklerine inandıklarını söylediler. ”Milletimiz için Milli İttifak bir umut oldu.” dediler.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu