Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Saadet Partisi Aylık İl Divan Toplantısı Gerçekleştirildi

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanlığının Ağustos ayı İl Divan Toplantısı, Saadet Partisi İl Sorumlusu Genel İdare Kurulu Üyesi Adnan Simit, Kırıkkale İl Başkanı Veysel Kutluca ve çok sayıda teşkilat mensubunun katılımıyla parti binasında gerçekleştirildi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanlığının Ağustos ayı İl Divan Toplantısı, Saadet Partisi İl Sorumlusu Genel İdare Kurulu Üyesi Adnan Simit, Kırıkkale İl Başkanı Veysel Kutluca ve çok sayıda teşkilat mensubunun katılımıyla parti binasında gerçekleştirildi.

KONGRELER EN KISA ZAMANDA YAPILACAK

Toplantıda konuşan Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Veysel Kutluca; “Normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte hamdolsun bizde teşkilat mensuplarımızla beraber ilçelerimize ziyaret yapmaya başladık. İl ve İlçe teşkilatlarımızı kuvvetlendirerek kongrelerimizi en kısa zamanda gerçekleştirerek, yarın seçim varmış gibi araziye ineceğiz. Halkımızla kucaklaşarak ve onların dertlerini dinleyerek çözümlerimizi sunacağız. Çünkü bu milletin tek çaresi Saadet Partisidir. Gençlerimize de ulaşacağız ve Milli Görüş Hükümetlerindeki hizmetlerimizi bizden dinleyecek ve bu ülkenin tek kurtuluşunun Milli Görüşün tek temsilcisi Saadet partisinde olduğunu anlayacak” diye konuştu.

KÜRESEL ZALİMLER

Saadet Partisi GİK üyesi Adnan Simit, “Saadet Partisi olarak son 20 yıldır, Milli Görüş Hareketi olarak da 52 yıldır hem ülkemizin hem İslam coğrafyasının hem de dünyadaki mazlum ve mağdurların zalim sistemler karşısında ezilmemesi, yeryüzündeki haklarından eşit olarak haklarını almalarını sağlamak adına mücadele veriyoruz. Küresel zalimler yeryüzünde kendi iktidarlarını oluşturmak, dünya hakimiyetini kurup kendileri dışındaki insanların köleleştirmek, diğer insanların haklarını gasp etmek istemektedirler. Buna karşı duran, herhangi bir şekilde oluşturmak istedikleri düzene karşı gelen kim olursa da bu karşı gelenleri ortadan kaldırmak için de ne gerekiyorsa yapmaktadırlar.

TABİ Kİ BU LÜKS VE KONFORLU YAŞAMIN BİR BEDELİ VAR

Toplumun kutuplaştırıldığını ifade eden Simit; “Ülkemizde üretmeyen sürekli tüketen, hazıra alıştırılmış bir toplum oluşturuldu. Gerekli altyapı oluşturulmadan herkes lükse özendirildi. Lüks ve rahat bir yaşama alıştırıldı. Tabi ki bu lüks ve konforlu yaşamın bir bedeli var. Ne ile olacak? Para ile olacak. Üretiminiz de yoksa? Bankalar vasıtası ile borç dağıtıyor. Ülkede bazı yatırımlar yapılmış. Yol yapılmış, hastane yapılmış, köprü yapılmış, millet bahçesi yapılıyor, millet kıraathanesi yapılıyor. Bunların hepsini borçla yapılıyor. Belediyeler borç batağında. Hizmet yapamaz duruma gelmiş.  Vatandaşa çeşit çeşit vergi salınıyor, her tarafa tuzak kurulmuş ceza yazılıyor. Her gün bürokratik olarak birtakım zorluklar çıkarıyor ve bunları para ile çözerim diyor yine para topluyor. Vatandaş hem kendi ihtiyaçlarını karşılamak hem de devletin borcunu ödeyebilmek için o da kredi çekmiş o da borca batmış. Haliyle adamların planları tıkır tıkır işletiliyor. Bütün bunları topladığımızda ülke içerisinde yaşanan problemler, İslam dünyasında yaşanan karışıklıklar ve bütün insanlığı tehdit eden Siyonizm ve onun işbirlikçilerinin yaptıklarını düşündüğümüzde, karşımıza çıkan yegane gerçek şudur; Türkiye’nin de İslam dünyasının da Milli Görüş ve Saadet Partisi’nden başka bir çıkış yolu yoktur” dedi. HABER: Şeyma Fidan

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x