Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kültür Sanat

Önder hayatını Ilgın’la birleştirdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Tarım ve Orman Şube Müdürü Ömer Kuzucu’nun oğlu Hacı Önder hayatını Ilgın ile birleştirdi. Kırıkkale’de yapılan düğüne kent protokolü, iş dünyası ve siyasiler akın etti.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Kırıkkale’de son günlerin en ihtişamlı düğün töreni yapıldı.  Kırıkkale Tarım ve Orman Şube Müdürü Ömer Kuzucu’nun oğlu Radyoloji Doktoru Önder ile Özkan Çakar’ın biricik kızı Avukat Ilgın muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdi.

Nazife – Ömer Kuzucu ve Semra – Özkan Çakar davetlileri kapıda karşılayarak, tek tek ilgilenirken, düğüne ilginin yoğun olduğu gözlemlendi. Mersan Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün törenine Kuzucu ve Çakar ailesi dostlarıyla bir araya geldi.

Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreni yöresel müzik ziyafeti eşliğinde devam etti. Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Kuzucu ve Çakar ailelerini yalnız bırakmazken, davetliler yöresel müzik ziyafeti eşliğinde doyasıya eğlendiler.

Daha sonra davetliler gelin ve damada evliliklerinin uzun sürmesi temennisinde bulunarak, sağlıklı mutlu ve huzurlu günler dilediler.

Bizlerde Yenigün Gazetesi ailesi olarak Hacı Önder ve Ilgın çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu