Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Ramazan Ayan Deprem Bölgesine Yardımlarımız Devam Edecek

Kırıkkale'nin yerel marketler zinciri Aybimaş, deprem bölgesine yardımlarda bulunmaya devam ediyor. Ayrıca deprem bölgesinden evlerini terk ederek Kırıkkale’ye gelen yüze yakın depremzedeye evlerini açarak onların barınma ve gıda teminine destek veriyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin yerel marketler zinciri Aybimaş, deprem bölgesine yardımlarda bulunmaya devam ediyor. Ayrıca deprem bölgesinden evlerini terk ederek Kırıkkale’ye gelen yüze yakın depremzedeye evlerini açarak onların barınma ve gıda teminine destek veriyor.

Ramazan Ayan Deprem Bölgesine Yardımlarımız Devam Edecek - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Ramazan Ayan Deprem Bölgesine Yardımlarımız Devam Edecek – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

MİLLETİMİZİN SIKINTISI BİZİM SIKINTIMIZDIR

Aybimaş A.Ş Yönetimi Kurulu Başkanı Ramazan Ayan yaptığı açıklamada; “Ülkemizde yaşanan felaketin acılarını derinden hissediyoruz. İlk günden itibaren seri yardımlara başladık ve hala da devam ediyoruz. Deprem olduğunu duyar duymaz anında ekiplerimizi seferber ettik. 8 gün boyunca 8 Tır olarak yardımlarımız seri halde devam etti. Gaziantep bölgesi ve köylerine yardımlarımızı ulaştırdık. Gıda, çadır, soba, bebe bisküvisi vb. ürünlerden oluşan tırlarımızı bölgeye sevk ettik. Ayrıca patates, soğan gibi yemeklik gıda maddelerden oluşan bir tır gönderdik. Biz firma olarak devletimizin, milletimizin her zaman yanındayız. Devletimiz varsa biz varız. Milletimizin sıkıntısı bizim sıkıntımızdır. Firmamızın sıkıntısıdır. Biz Anadolu firmasıyız. Anadolu insanın derdi derdimiz, sevinci sevincimizdir. Depremi duyar duymaz belki de Kırıkkale’de birçok firma daha ne olduğunu anlamadan bizim tırlarımız yardım bölgesine ulaşmıştı. Bölgeden bize ulaşan insanlar evlerinin yıkıldığını ifade ederek soğuk kış günü en çok çadıra ihtiyaç duyduklarını dile getirmişlerdi. Biz de anında bu konuda devreye girdik. Çadır firmasına gittik. Çünkü evlerinin yıkıldığını bilgisini almıştık. Seri üretime geçip de ve kaliteli malzemelerin yapılmasına özen gösterdik. Aybimaş olarak Kırıkkale yatırımlarımız, deprem bölgesine yardımlarımız devam edecek. “dedi.

Kaynak: “DEPREM BÖLGESİNE YARDIMLARIMIZ DEVAM EDECEK”

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x