Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

KYK’da öğrenciler ile İftar

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, Türkan Hatun Yurdu B Blokta kalan öğrencilerle iftar sofrasında buluştu. İSTEK VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ Ramazan Ayı’nın manevi atmosferini en iyi şekilde yansıtmak amacıyla Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, Türkan Hatun Yurdu B Blokta kalan öğrencilerle iftar sofrasında buluştu. Güneş, “Rahmet ve bereket ayı Ramazan'ın güzelliklerini Türkan Hatun Yurdu B Blok öğrencileriyle paylaştık” dedi. Güneş, Ramazan ayının önemini ve birlik beraberlik mesajını vurguladı. Öğrencilerin istek ve taleplerini dinledi. yurt-ogrencileriyle-iftar-4.jpg BULUŞMALAR DEAM EDECEK Güneş, başarılı ve mutlu bir eğitim hayatı dileklerini iletti. Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen iftar yemeği, öğrenciler tarafından da büyük ilgi gördü. yurt-ogrencileriyle-iftar-2.jpg Güneş'e bu anlamlı ziyaretinden dolayı teşekkür eden öğrenciler, Ramazan'ın güzelliklerini birlikte yaşamanın mutluluğunu yaşadılar. Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Ramazan ayı boyunca farklı etkinliklerle öğrencilerle buluşmaya devam edecek.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, Türkan Hatun Yurdu B Blokta kalan öğrencilerle iftar sofrasında buluştu.

İSTEK VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Ramazan Ayı’nın manevi atmosferini en iyi şekilde yansıtmak amacıyla Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, Türkan Hatun Yurdu B Blokta kalan öğrencilerle iftar sofrasında buluştu. Güneş, “Rahmet ve bereket ayı Ramazan’ın güzelliklerini Türkan Hatun Yurdu B Blok öğrencileriyle paylaştık” dedi. Güneş, Ramazan ayının önemini ve birlik beraberlik mesajını vurguladı. Öğrencilerin istek ve taleplerini dinledi.

yurt-ogrencileriyle-iftar-4.jpg

BULUŞMALAR DEAM EDECEK

Güneş, başarılı ve mutlu bir eğitim hayatı dileklerini iletti. Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen iftar yemeği, öğrenciler tarafından da büyük ilgi gördü.Güneş’e bu anlamlı ziyaretinden dolayı teşekkür eden öğrenciler, Ramazan’ın güzelliklerini birlikte yaşamanın mutluluğunu yaşadılar. Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Ramazan ayı boyunca farklı etkinliklerle öğrencilerle buluşmaya devam edecek.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x