Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sulakyurt

Sulakyurt’ta Ramazan Ayı geleneği

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde her yıl Ramazan Ayı nedeniyle geleneksel hale gelen iftar geleneği bu yılda devam ediyor. İlçe halkı ve ihtiyaç sahiplerine yönelik yapılan 500 kişilik yemek vatandaşlara ikram ediliyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde her yıl Ramazan Ayı nedeniyle geleneksel hale gelen iftar geleneği bu yılda devam ediyor. İlçe halkı ve ihtiyaç sahiplerine yönelik yapılan 500 kişilik yemek vatandaşlara ikram ediliyor.

HEP BİRLİKTE YEMEK YAPIYORLAR

Başkanlık görevine geldiği günden beri birçok başarılı çalışmaya imza atan ve 7’den 70’e herkesin takdirini toplayan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, her yıl Ramazan Ayı’nda geleneksel hale getirdiği iftar yemeği geleneğini bu yıl da sürdürdü. Aşevinde pişirilen 500 kişilik yemek, iftar saatinden önce vatandaşlara sıcak şekilde ikram edildi. Yemek yapma imkanı olmayan vatandaşlar da Sulakyurt Belediyesi’nin sunduğu bu imkandan faydalanarak oruçlarını açtılar.
sulakyurtta-ramazan-ayi-gelenegi2.jpg

VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA YANINDAYIZ

Ramazan Ayı’nın bereket ve paylaşım ayı olduğunu belirten Başkan Bildik, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Ayı’nın manevi atmosferini hep birlikte yaşıyoruz. Aşevinde pişirilen 500 kişilik iftar yemeğimizi ilçe halkımız ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Bu vesileyle Ramazan Ayı’nın tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum. Bu güzel sofrada emeği geçen tüm personelimize de teşekkür ediyorum.” dedi.

sulakyurtta-ramazan-ayi-gelenegi8.jpgVATANDAŞLARDAN TAM NOT ALDI

Her yıl düzenlenen geleneksel iftar yemeğinden dolayı Başkan Bildik’e teşekkür eden vatandaşlar, bu tür organizasyonların birlik ve beraberliğe katkıda bulunduğunu söylediler.Vatandaşlar, “Sulakyurt’ta 10 yıldır devam eden bu güzel gelenek, Ramazan Ayı’nın manevi atmosferini daha da güzelleştiriyor. Bu vesileyle tüm İslam aleminin Ramazan Ayı’nı kutlar, bereketli ve hayırlı bir ay geçirmesini dileriz” ifadesinde bulundular.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x