Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Teknoloji

TEKNOFEST İSTANBUL’UN ARDINDAN SIRA TEKNOFEST ANKARA’DA!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Kırıkkale Üniversitesi rektörlüğü TEKNOFEST kayıtlarıyla ilgili bir duyuru yayımladı. Resmi internet sitesi aracılığıyla yapılan duyuruda, TEKNOFEST Ankara ziyaretçi kayıtlarının başladığı bildirildi.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Kırıkkale Üniversitesi resmi internet sitesi aracılığıyla yapılan duyuruda “30 Ağustos – 3 Eylül tarihlerinde Ankara Etimesgut Havalimanı’nda gerçekleşecek olan TEKNOFEST’e katılmak için ziyaretçi kaydını oluştur, bu heyecana sen de ortak ol! Cumhuriyetimizin 100. yılında gerçekleştirilen TEKNOFEST 2023; ilk olarak 27 Nisan 1 Mayıs tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşti. 2 milyon 547 bin ziyaretçisi ile yeni rekorlara imza atan TEKNOFEST, teknoloji yarışmaları, nefes kesen hava gösterileri, Sahne Senin etkinliği, bilim şovları, eğitici atölyeler, sergiler, sahne gösterileri ve konserler ile bilim, teknoloji ve uzayla dolu unutulmaz bir serüven yaşattı.  İstanbul Atatürk Havalimanı’nda 5 gün süren festival, heyecan ve gurur dolu anılara imza atarak 1 Mayıs’ta sona erdi. Teknoloji ve girişim yarışmaları, hava gösterileri, hava ve kara araçları sergisi, eğitici atölye etkinlikleri, dikey rüzgâr tüneli, simülasyon deneyim alanları, “Refik Anadol Makine Hatıraları: Uzay” Sergisi, planetaryum gösterimleri, sahne gösterileri ve çeşitli aktivitelerle dolu TEKNOFEST Ankara için geri sayım başladı. 30 Ağustos – 3 Eylül tarihleri arasında #SenGELECEKSİNdiye Etimesgut Havalimanı’ndayız. 5 gün sürecek bu heyecana sen de ortak ol!” ifadelerine yer verildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu