Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Öğrencilere Model Oldu

23-26 Eylül 2021 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilen TEKNOFEST'e Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kırıkkale Gençlik Merkezi adına katılan DENEYAP ATÖLYESİ takımı KALEKOD "Ortaokul Seviyesi İnsanlık Yararına Teknolojiler" kategorisinde yapılan yarışmalarda ikinci olmuştu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

23-26 Eylül 2021 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilen TEKNOFEST’e Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kırıkkale Gençlik Merkezi adına katılan DENEYAP ATÖLYESİ takımı KALEKOD “Ortaokul Seviyesi İnsanlık Yararına Teknolojiler” kategorisinde yapılan yarışmalarda ikinci olmuştu.

ÖĞRETMENİ ÖĞRENCİLERİ TEBRİK EDİYORUM

Danışman Öğretmenliğini Haydar Emin Erdoğan’ın yaptığı KALEKOD takımında Merva Baş, Sefa Baş ve Gülenay Erva Üçok yer alıyor. Kalekod takımı yarışma kendilerinin geliştirdiği ve büyükbaş hayvanların hastalıklarını takip eden teknolojik bir cihaz ile katılmışlardı. Kırıkkale Gençlik Merkezi üyesi yarışmacı gençler Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp’i makamında ziyaret ettiler. Gençlerin başarısının gurur verici olduğunu ifade eden İl Müdürü Aziz Sinan Alp Gençlik Merkezi DENEYAP Atölyesinin yakaladığı bu başarının gelecek yıllarda yarışacak öğrenciler için de iyi bir model olacağını söyledi. İl Müdürü Alp öğrenciler hediyelerini verdi ve başarılarının devamını diledi. Alp “Öğretmeni öğrencileri tebrik ediyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x