Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Türkiye Cumhuriyeti Devleti; tüm imkânlarıyla, çok daha güçlüdür, çok daha ileridedir

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programı’nda yaptığı konuşmada, “Günümüzde Türkiye Cumhuriyeti Devleti; çeyrek asır, yarım asır, bir asır önce olduğundan, siyasi, ekonomik, askeri tüm imkânlarıyla, çok daha güçlüdür, çok daha ileridedir. Biz Türkiye’yi dünyanın en büyük, en güçlü, en müreffeh 10 devletinden biri yapacağız derken, işte bu altyapıya, işte bu seviyeye, işte bu donanıma güveniyoruz” dedi.

KAYNAK: CUMHURBAŞKANLIĞI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programı’na katılarak, bir konuşma yaptı.

Konuşmasında, nereden geldiklerinin ve nerede bulunduklarının farkında olmadan, nereye gideceklerini bilemeyecekleri değerlendirmesi yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’de birilerinin ısrarla, bir kısmı yalan, bir kısmı yanlış, bir kısmı çarpıtma ürünü hezeyanlarla milleti karamsarlık çukuruna itmeye çalıştığına işaret etti.

“Coğrafyamızdaki bin yıllık varlığımızı yok sayarak her şeyi sadece yaşadığımız andan ibaret göstermeye kalkanlar, asla masum değildir” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, küresel iletişim mecralarının da desteğiyle, Türkiye hakkında, hem içeride, hem dışarıda sahte bir imaj inşa edildiğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, devamında şunları kaydetti: “Hâlbuki gerçek tablo hiç de öyle değil. Elbette, dün olduğu gibi bugün de, sıkıntılarımız, sorunlarımız, çözmemiz gereken meselelerimiz vardır, bunlar farklı biçimlerde yarın da olacak. Ama bugün aynı zamanda, altyapı ve yönetim kapasitesi bakımından son iki asrımızın en avantajlı dönemini yaşıyoruz. Günümüzde Türkiye Cumhuriyeti Devleti; çeyrek asır, yarım asır, bir asır önce olduğundan, siyasi, ekonomik, askeri tüm imkânlarıyla, çok daha güçlüdür, çok daha ileridedir. Biz Türkiye’yi dünyanın en büyük, en güçlü, en müreffeh 10 devletinden biri yapacağız derken, işte bu altyapıya, işte bu seviyeye, işte bu donanıma güveniyoruz.”

“TÜRKİYE YÜZYILI’NI İNŞA ETME YOLUNDA İLERLEYEN BİR ÜLKEYİZ”

Yıllarca ülkenin ve milletin enerjisini hamasetle emenlerin, kendi korkaklıklarını, kendi zaaflarını devletin siyaseti gibi sunanların devrinin kapandığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Artık yönetiminin vizyonuna, devletinin gücüne, milletinin irfanına ve ferasetine güvenerek Türkiye Yüzyılı’nı inşa etme yolunda ilerleyen bir ülkeyiz” dedi.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu