Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşet

Tütünle mücadele toplantısı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan ilçesinde tütünle mücadele çalışmaları kapsamında İlçe Denetleme Kurulu tarafından esnaf ve vatandaşlarla toplantı düzenlendi.

YASAL İŞLEM UYARISI

Kaymakamlık konferans salonunda düzenlen toplantıya, Kaymakam Özen’in yanı sıra, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Tuğba Öğden, Halk Sağlığı Müdürlüğü görevlileri, esnaflar ve diğer ilgililer katıldı. Kaymakam Ahmet Ferhat Özen’in başkanlığında düzenlenen toplantıda, ilçede faaliyet gösteren kahvehane, bakkal, market, lokanta, kuaför ve diğer işletmelerde tütünle mücadele konusu ele alındı. Düzenlenen toplantı sonrasında Yahşihan Toplum Sağlığı Merkezi yetkililerinden İsmail Dirican tarafında tütünle mücadele konularıyla ilgili olarak bilgilendirme semineri verildi. Dirican, tüm işletmelerin ilgili kanun kapsamında kapalı alan olarak değerlendirildiğini ve bu nedenle tütünle mücadele konularına buradaki yetkililerin uyması gerektiğini belirtti. İşletmelerde tütün ve tütün ürünlerinin tüketilmesine izin verilmemesi gerektiğini hatırlatan Dirican, yasağı ihlal ederek uymayanlar hakkında yasal işlemlerin başlatılacağını söyledi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu