Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Yardım İçin gelen hırsızlar yakalandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir süredir evlerin kapısını “Yardım için geldik” diyerek yaşlı vatandaşları hedef seçen aile boyu hırsızlık çetesini yakaladı.

 

YAŞLI VATANDAŞLARI HEDEF SEÇTİLER

Ankara’dan geldikleri tespit edilen ve Kırıkkale’de bir süredir evlerin kapısını “Yardım için geldik” diyerek çalan ve hırsızlık yapan ikisi bayan olmak üzere üç kişi Emniyet Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Şubesi ekipleri tarafından takip ve kovalamaca sonucu yakalandılar. Edinilen bilgilere göre en son Ovacık Mahallesi’nde yaşlı iki ailenin evine girerek, kendilerine yardım yapmak için geldiklerini söyleyen şahıslar evlerde bulunan yaklaşık 15 bin TL tutarındaki ziynet eşyaları, para ve cep telefonlarını alarak kaçtılar. Daha önceden sabıkaları olan ve çeşitli suçlardan aranan S.Ç (25), eşi Y.Ç (20) ve kız kardeşi D.Ç (22) yakalanarak göz altına alındıktan sonra Adliyeye sevk edildiler.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu