Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yahşihan

Gıda Yardımı Devam Ediyor

Yardımlaşmanın zirveye ulaştığı Ramazan ayında Yahşihan Belediyesi, ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi aileler için Ramazan kolisi desteğinde bulunmaya devam ediyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yardımlaşmanın zirveye ulaştığı Ramazan ayında Yahşihan Belediyesi, ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi aileler için Ramazan kolisi desteğinde bulunmaya devam ediyor.

RAMAZAN AYI BOYUNCA DEVAM EDECEK

Yahşihan’da ikamet eden ve Yahşihan Belediyesi Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Müdürlüğü’nden yardım alan ailelere Ramazan Kolisi dağıtılıyor. Dağıtımlar ile ihtiyaç sahibi ailelerin iftar sofrasında yüzü gülüyor. Özenle hazırlanan koliler ekiplerce adreslere teslim ediliyor. Ramazan ayı boyunca devam edecek dağıtımlar tamamlandığında yüzlerce ihtiyaç sahibi aile bu destekten yararlanmış olacak.

İNSANİ GÖREVİMİZ

Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının en çok yaşandığı ay olduğunu belirten Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, “Acıda sevinçte bir arada olmak, birlik olmak her şeyden önce insani görevimizdir. Belediye halkının yanındaysa gerçek anlamda belediyedir. Bu Ramazan’da da paylaşma, dayanışma, birlik ve beraberliği hep birlikte yaşıyoruz. Dileğim ülkemizde paylaşmanın, yardımlaşmanın, dayanışmanın birlik ve beraberlik içinde yaşanmasıdır” dedi.

HABER: Yeliz Erdem

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x