Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Yaylacık Mahallesi Hayalet şehre döndü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İlimizin en iyi semtlerinden biri olan Yaylacık Mahallesi sakinleri elektrik kesintilerinden şikâyetçi. Yaklaşık iki haftadır hemen hemen her gün elektriklerin gittiği mahallede, vatandaşlar mahallenin gece karanlığa hapis olduğunu söylediler.

 

PLANSIZ VE HABERSİZ KESİLİYOR

Aylardın ilimizi karanlığa boğan Enerji SA, bu kez de Yaylacık Mahallesini karanlığa boğdu. Hemen hemen her gün elektriklerin kesildiği Yaylacık Mahallesi, akşam saatlerinden sonra adeta hayalet şehri anımsatıyor. Durumdan bir hayli şikayetçi olan mahalle sakinleri, yaklaşık iki haftadır elektriklerin plansız ve habersiz kesildiğini söylediler.

 

MALZEMELER BOZULUYOR

Elektrik kesintilerinden dolayı hiçbir ev işi yapamadıklarını, dolaplarındaki gıdaların bozulma tehlikesi yaşadığını söyleyen mahalle sakinleri Enerji SA’nın kendilerini çok zor durumda bıraktığını söylediler. Mahallede bulunan iş yerlerinin de, kesilen elektriklerden dolayı zor durumlar yaşadığı belirtilirken, bakkallar ve marketler buzdolaplarını çalıştıramadıkları için soğuk olması gereken malzemelerin bozulduğunu iddia ettiler.

 

BİR GÜN DEMİŞLERDİ

Elektrik kablolarının yer altına alınması nedeniyle Enerji SA’nın sadece bir gün elektriklerin kesileceğini duyurmasının üzerinden yaklaşık iki hafta geçtiğini, fakat hemen hemen her gün elektrik kesilmelerinin yaşandığını söyleyen mahalle sakinleri, mahallenin adeta hayalet şehre döndüğünü ifade ettiler.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu