Manşet

Otomobil İle Cip Kafa Kafaya Çarpıştı (Video-Haber)

Kırıkkale'de cip ile kafa kafaya çarpışan otomobilin hurdaya döndüğü kazada 2'si ağır 3 kişi yaralandı.Kaza, Yaylacık Mahallesi Nene Hatun Caddesi'nde meydana geldi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de cip ile kafa kafaya çarpışan otomobilin hurdaya döndüğü kazada 2’si ağır 3 kişi yaralandı.Kaza, Yaylacık Mahallesi Nene Hatun Caddesi’nde meydana geldi.

Kırıkkale’de otomobil ile cipin çarpıştığı kazada 2’si ağır 3 kişi yaralandı. Araçta sıkışan yaralılar itfaiye ekiplerince kurtarıldı.C.K. idaresindeki cip, Yaylacık Mahallesi Nenehatun Caddesinde U.S. idaresindeki otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.Çarpmanın etkisiyle araçlar 35 metre savruldu.Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevke dildi.
Kaza yapan araçlarda sıkışan 2 kişi itfaiye ekiplerince araçtan çıkarıldı.Kazada yaralanan her iki araç sürücüsü ile birlikte 9 yaşındaki bir çocuk yaralandı.Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.Yaralılardan sürücülerin durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x