Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Yeniden Refah Partisi’nin Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen’den ilk açıklama

Yeniden Refah Partisi'nin Balışeyh Belediye Başkanı seçilen Hilmi Şen, seçim zaferinin ardından yaptığı ilk açıklamada teşekkürlerini iletti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yeniden Refah Partisi’nin Balışeyh Belediye Başkanı seçilen Hilmi Şen, seçim zaferinin ardından yaptığı ilk açıklamada teşekkürlerini iletti.

Yeniden Refah Partisi’nin Balışeyh Belediye Başkanı seçilen Hilmi Şen, seçimlerin ardından ilk açıklamasını yaparak teşekkürlerini iletti. Şen, Balışeyh halkının desteğiyle kazandıklarını vurgulayarak, birlik ve beraberlik içinde hizmet için çalışacaklarını ifade etti.

Seçim zaferinin ardından konuşan Başkan Hilmi Şen, “Yeniden Refah Partisi Balışeyh Teşekkürler Balışeyh’im. Sandığa yüreğini koydun Balışeyh kazandı. Şimdi el ele, gönül gönüle hizmet için çalışma zamanı… Biz hep birlikte başaracağız diyerek yola çıktık, hep birlikte başardık” şeklinde konuştu.

Şen, seçim sürecinde ortaya koydukları birlik ve dayanışma ruhunun, şimdi de hizmet sürecinde devam edeceğini belirterek, Balışeyh’in daha yaşanabilir bir şehir olması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini dile getirdi.

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x