Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sağlık

Zonguldak Diş Kliniği Hizmetleri Nelerdir?

Ağzı ve diş sağlığı sindirim sisteminizden dış görünüşünüze kadar çok önemli konuları içine alıyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ağzı ve diş sağlığı sindirim sisteminizden dış görünüşünüze kadar çok önemli konuları içine alıyor. Bunun için hem sağlık hem de estetik bir görünüm açısından ağız ve diş sağlığına gereken bütün özeni göstermek gerekiyor. Bunun içinde sizlere her konuda yardımcı olabilmek Kdz. Ereğli Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği her daim yanınıza yer alıyor. Peki bu kliniğin hizmetleri arasında neler buluyor?

  • Ortodonti
  • İmplant tedavisi
  • Diş beyazlatma
  • Cerrahi operasyonlar
  • Kanal tedavisi
  • Dolgu tedavisi

Bunlar Zonguldak diş kliniği tarafından verilen hizmetlerden sadece bazılarını oluşturuyor. Diğer hizmetler hakkında Kdz. Ereğli diş hekimi ile iletişime geçerek bilgi alınabiliyor.

Zonguldak Diş Kliniği Diş Dolgu Tedavisi

Diş dolgusu, kırılmış veya çürümüş dişler için kullanılan bir restore yöntemi oluyor. Çürümüş dişlerin eski fonksiyonlarını yerine getirebilmeleri için uygulanıyor. Çürüyen dişlerin tamamen kaybedilmesini önlemek amacı ile yapılıyor.

Diş Dolgusu Hangi Durumlarda Yapılıyor?

Çiğneme işlevini yerine getiremeyen, madde kaybına uğramış ve estetik açıdan iyi bir görüntüye sahip olmayan dişlere dolgu işlemi uygulanıyor.

Diş Dolgusu Nasıl Yapılır?

Diş dolgusu yapabilmek için öncelikle dişte çürük varsa o çürükleri tamamen temizlenmesi gerekiyor. Temizleme işleminde gerek duyulursa diş uyuşturuyor. Daha sonrasında temizlenen bölge dolgu malzemesi ile dolduruluyor. Dolgu sayesinde dişte oluşan herhangi bir çürüme söz konusu ise önüne geçilebiliyor. Hem diş sağlığı açısından hem de önemli uygulamalardan bir tensi oluyor.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x